headerfoto

Pleegzorg Adviespunt

advies puntVeel mensen die privé of professioneel betrokken zijn bij pleegzorg worstelen met vragen. Het is vaak niet eenvoudig om pleegzorg gerelateerde vragen beantwoord te krijgen. Het Pleegzorg Adviespunt kan u helpen.

Hebt u een vraag over een pleegzorg-situatie? Zoekt u specifieke pleegzorg-informatie of deskundig advies?

Stel hier uw vraag

of bel:

                             013-536 43 26

                                    of   0113-35 24 62

 

Veel vragen kunnen we direct beantwoorden. Kunnen we dat niet, dan zoeken we het voor u uit en proberen uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden. Uiteraard informeren wij u over de  kosten, voordat wij uw vraag beantwoorden. Zo loopt u geen risico op onverwachte facturen.

Niet op alle vragen hebben we een antwoord. In dat geval proberen we (gratis) door te verwijzen naar deskundigen die de vraag wel kunnen beantwoorden.

Hoe werkt het

U belt of stuurt een e-mail en legt uw vraag voor. Onze adviseur vertelt u of uw vraag (direct) beantwoord kan worden en legt u de procedure uit. Daarna vragen we u naar uw naam en adresgegevens t.b.v. de facturering. Tot dit moment betaalt u nog niet voor uw gesprek.

Pas als u akkoord gaat met de betalingsvoorwaarden gaat ‘de teller’ lopen en zullen wij uw vraag zo goed mogelijk beantwoorden. U hebt de regie en kunt op elk moment het gesprek stoppen.

Kosten
De eenmalige kosten voor een advies op maat bedragen 1 euro per minuut (max. €60,00 per telefonisch gesprek of schriftelijke reactie). Het starttarief bedraagt €15,00.

Hebt u meerdere vragen, dan attenderen wij u ook graag op de reeks kennisboekjes, ‘Pleegzorg, hoe zit dat nou met…’. U vindt hierin veel antwoorden op uw vragen. (zie webwinkel)

Wanneer u als organisatie regelmatig gebruik wilt maken van het Pleegzorg Advies Punt informeren wij u graag over de mogelijkheid van onze e-mailservice, als onderdeel van het zeer uitgebreide pleegzorg-naslagwerk de Pleegwijzer (Ook vindbaar in onze webwinkel).


Organisatie en advies

organisatie en advies

Naar ons idee zijn er nog talrijke mogelijkheden om pleegzorg te vernieuwen, te verbeteren en te versterken. Als pleegzorgpioniers leveren wij graag ons aandeel in dat proces en doen dat graag samen met uw organisatie en medewerkers.

Pleegzorg Advies Nederland is kenner van pleegzorg én is onafhankelijk. Dat wil zeggen dat wij niet handelen vanuit het belang van een achterban of doelgroep. Wij denken mee, zijn kritisch en voorzien u desgevraagd van specifieke informatie en advies op maat. We doen dat met respect voor de inbreng en eigenheid van álle betrokkenen.

Als gemeente kunt u op deze manier gefundeerd bouwen aan pleegzorg-beleid. Als aanbieder of andere betrokken organisatie kunt u nog beter uw diensten afstemmen op wat pleegouders, ouders en kinderen nodig hebben.

De pleegzorg adviseurs van Pleegzorg Advies Nederland zijn 

  • Bruggenbouwers met verstand van pleegzorg

  • Onafhankelijk, deskundig en kritisch

  • Ruim 18 jaar ervaring binnen de wereld van pleegzorg

  • Bekend met de kansen en de risico’s van pleegzorg

  • Vernieuwers met een goed onderbouwde visie

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik wil graag een afspraak maken

 

of mail naar info@pleegzorgadvies.nl of bel 013-53 64 326 of 0113-352462.